Zakelijke fotografie leisure

Fotograferen kan iedereen… maar hoe zorg je ervoor dat de foto’s passen bij de stijl, kwaliteit en uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Waarom zakelijke foto’s voor leisure?

Je wilt betrouwbaar overkomen als bedrijf en activiteiten. Met foto’s die passen bij jouw de cultuur van het bedrijf en jouw waarden. Om doelen te bereiken. Gefotografeerd door een vakman die jouw wensen begrijpt en kwaliteit levert. Die begrijpt wat fotografie voor leisure inhoudt. Die de taal van een ondernemer spreekt. Met zakelijke fotografie voor leisure heb je meer onderscheidend vermogen en laat je sneller zien waar je voor staat of wat je bedoelt.

Stockfoto’s zijn toch goedkoper voor zakelijke leisure foto’s?

Dat klopt. Maar heb je je al afgevraagd hoe onderscheidend je daarmee bent? Zeker in deze tijd, waarin je heel kort de tijd hebt om een lezer of kijker te boeien. Of te binden. Natuurlijke en unieke fotografie geeft meerwaarde aan jouw bedrijf.

Wat houdt zakelijke fotografie voor leisure zoal in?

Je kunt de zakelijke fotografie van Dick van der Veer inzetten voor diverse zakelijke opdrachten. Hierbij kun je denken aan:

  • Fotografie van collega’s en medewerkers
  • Fotografie van diensten en producten
  • Fotografie van gebouwen en werkplekken
  • Fotografie van zakelijke events, jubilea en zakelijke evenementen

Waarvoor kun je zakelijke fotografie voor leisure gebruiken?

Sprekende beelden raken mensen meer in het hoofd en in het hart. Of het nu gaat om je  website, een brochure, een gedrukt magazine, of je social media kanalen. Goede bedrijfsfotografie maakt je bedrijf aantrekkelijker. Je trekt meer aandacht, verkoopt beter of raakt mensen beter. Juist bij leisure.

Meer weten over zakelijke fotografie voor leisure door Dick van der Veer Fotografie?
Bekijk dan hier het portfolio en de klantervaringen.

kijk voor meer dickvanderveer fotografie op: