Maritieme fotografie

Fotograferen kan iedereen… maar hoe zorg je ervoor dat de foto’s passen bij de stijl, kwaliteit en uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Waarom professionele maritieme fotografie?

Je wilt betrouwbaar overkomen als bedrijf en activiteiten. Met foto’s die passen bij jouw de cultuur van het bedrijf en jouw waarden. Om doelen te bereiken. Gefotografeerd door een vakman die jouw wensen begrijpt en kwaliteit levert. Die begrijpt wat maritieme fotografie inhoudt. Die de taal van een ondernemer spreekt. Met professionele maritieme fotografie heb je meer onderscheidend vermogen en laat je sneller zien waar je voor staat of wat je bedoelt.

Stockfoto’s zijn toch goedkoper voor zakelijke maritieme foto’s?

Dat klopt. Maar heb je je al afgevraagd hoe onderscheidend je daarmee bent? Zeker in deze tijd, waarin je heel kort de tijd hebt om een lezer of kijker te boeien. Of te binden. Natuurlijke en unieke fotografie geeft meerwaarde aan jouw bedrijf.

Wat houdt maritieme fotografie zoal in?

Je kunt de zakelijke fotografie van Dick van der Veer inzetten voor diverse maritieme opdrachten. Hierbij kun je denken aan:

  • Fotografie van jachten, zeeschepen en zelfs… tankers
  • Fotografie van zeilschepen, speedboats en pleziervaartuigen
  • Fotografie aan boord of vanaf de wal of het water

Waarvoor kun je maritieme fotografie gebruiken?

Sprekende beelden raken mensen meer in het hoofd en in het hart. Of het nu gaat om je  website, een brochure, een gedrukt magazine, of je social media kanalen. Goede maritieme fotografie maakt je bedrijf aantrekkelijker. Je trekt meer aandacht, verkoopt beter of raakt mensen beter.

Meer weten over maritieme fotografie van Dick van der Veer Fotografie?
Bekijk dan hier het portfolio en de klantervaringen.

kijk voor meer dickvanderveer fotografie op: