Fotograaf voor bedrijf

Fotograferen kan iedereen… maar hoe zorg je ervoor dat de foto’s passen bij de stijl, kwaliteit en uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Waarom een fotograaf voor een bedrijf inhuren?

Je wilt betrouwbaar overkomen als bedrijf. Met foto’s die passen bij jouw waarden en de cultuur van het bedrijf. Om je doelen te bereiken. Gefotografeerd door een vakman die jouw wensen begrijpt en kwaliteit levert. Die snapt waarom jouw bedrijf uniek is en hoe je dat in beelden moet vangen. Met zakelijke fotografie heb je meer onderscheidend vermogen en laat je sneller zien waar je voor staat of wat je bedoelt.

Stockfoto’s zijn toch goedkoper?

Dat klopt. Maar heb je je al afgevraagd hoe onderscheidend je daarmee bent? Zeker in deze tijd, waarin je heel kort de tijd hebt om een lezer of kijker te boeien. Of te binden. Natuurlijke en unieke fotografie geeft meerwaarde aan jouw bedrijf.

Wat houdt fotografie voor een bedrijf zoal in?

Je kunt de zakelijke fotografie van Dick van der Veer inzetten voor diverse opdrachten. Hierbij kun je denken aan:

  • Fotografie van collega’s en medewerkers
  • Fotografie van diensten en producten
  • Fotografie van gebouwen en werkplekken
  • Fotografie van zakelijke events, jubilea en zakelijke evenementen

Waarvoor kun je een fotograaf voor je bedrijf gebruiken?

Sprekende beelden raken mensen meer in het hoofd en in het hart. Of het nu gaat om je  website, een brochure, een gedrukt magazine, of je social media kanalen. Goede bedrijfsfotografie maakt je bedrijf aantrekkelijker. Je trekt meer aandacht, verkoopt beter of raakt mensen beter.

Meer weten over fotografie voor je bedrijf van Dick van der Veer Fotografie?
Bekijk dan hier het portfolio en de klantervaringen.

kijk voor meer dickvanderveer fotografie op: